INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono (maltas)
- 20 gramų cukraus
- šiek tiek graikinių riešutų
- šiek tiek gvazdikėlių (malti)
- 1 valgomasis šaukštas kakavos
- 15 gramų medaus
- 3 vienetai kiaušinių
- 1.5 stiklinės kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išplakti šluotele 2 kiaušinius su cukrumi ir medumi
Sudėti kakavą, cinamoną, gvazdikėlius bei su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir gerai išminkyti tešlą.
Leisti tešlai pastovėti apie 24 val. šaltoje vietoje.
Kitą dieną iškočioti tešlą į maždaug 4-5 mm storio blyną, išspausti širdelės formos sausainius, aptepti išplaktu kiaušiniu viršų ir papuošti graikinio riešuto pusele.
Paruoštus sausainius sudėti ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepti apie 20 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!
Autorius: Ieva
REKLAMA