INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 3 valgomieji šaukštai kakavos
- 5 valgomieji šaukštai medaus
- 0.5 arbatinio šaukštelio muskato
- 2.5 stiklinės kvietinių miltų
- 1 stiklinė vandens
- šiek tiek druskos
- 0.5 stiklinės aliejaus
- 1 sauja razinų
- 1 sauja riešutų
- 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į vandenį supilame aliejų, kakavą, cukrų, vanilinį cukrų, druską, kepimo miltelius ir likusius prieskonius. Įmaišome skystą medų.
Kai gerai išmaišome, suberiame miltus.
Į tešlą įmaišome sukapotus migdolų ir graikinius riešutus bei razinas.
Tešlą sudedame į kepimo formą, kurios ir dugnas, ir kraštai nusiima. Tiesa, prieš pilant tešlą į kepimo formą, ištepkite ją aliejumi arba sviestu.
Kepkite pyragą apie 1 valandą 180-190° C orkaitėje.
Skanaus!
Autorius: Algytė
REKLAMA