REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų cukraus (biskvitui)
  • 170 gramų cukraus (kremui)
  • 6 vienetai kiaušinių (biskvitui)
  • 240 gramų kvietinių miltų (biskvitui)
  • 200 gramų jogurto (kremui)
  • 100 mililitrų vandens (želatinai išbrinkinti)
  • 400 gramų grietinėlės (kremui)
  • 35 gramai želatinos (kremui)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus (kremui)
  • 500 gramų maskarponės sūrio (kremui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Biskvitui kiaušinius, cukrų išplakti mikseriu iki putų, tada dėti persijotus. Jei norite gauti kakavinį biskvitą, reikia dėti 1 šaukštą kakavos ir arbatinį šaukštelį kepimo miltelių. Kepimo indą iškloti kepimo popieriumi, patepti aliejumi ir supilti gautą masę. Kepti apie 30-45 min. 180 laipsnių temperatūroje. Biskvitą ataušinti perpjauti į 2-3dalis. Kremui grietinėlę išplakti su cukrumi, vanilinu ir citrinos rūgštele, padėti į šoną. Maskarponės sūrį, jogurtą išplakti mikseriu ir šią masę supilti ištirpintą želatiną, atsargiai įmaišyti grietinėlę. Į gautą masę galima įdėti įvairių vaisių .Imti biskvitą dėti sūrio masę, vėl biskvitą, vėl masę. Baigus dėti į šaldytuvą, kad sustingtų. Papuošimas pagal kiekvieno fantaziją.

Autorius: jurgita

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų cukraus (biskvitui)
  • 170 gramų cukraus (kremui)
  • 6 vienetai kiaušinių (biskvitui)
  • 240 gramų kvietinių miltų (biskvitui)
  • 200 gramų jogurto (kremui)
  • 100 mililitrų vandens (želatinai išbrinkinti)
  • 400 gramų grietinėlės (kremui)
  • 35 gramai želatinos (kremui)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus (kremui)
  • 500 gramų maskarponės sūrio (kremui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Biskvitui kiaušinius, cukrų išplakti mikseriu iki putų, tada dėti persijotus. Jei norite gauti kakavinį biskvitą, reikia dėti 1 šaukštą kakavos ir arbatinį šaukštelį kepimo miltelių. Kepimo indą iškloti kepimo popieriumi, patepti aliejumi ir supilti gautą masę. Kepti apie 30-45 min. 180 laipsnių temperatūroje. Biskvitą ataušinti perpjauti į 2-3dalis. Kremui grietinėlę išplakti su cukrumi, vanilinu ir citrinos rūgštele, padėti į šoną. Maskarponės sūrį, jogurtą išplakti mikseriu ir šią masę supilti ištirpintą želatiną, atsargiai įmaišyti grietinėlę. Į gautą masę galima įdėti įvairių vaisių .Imti biskvitą dėti sūrio masę, vėl biskvitą, vėl masę. Baigus dėti į šaldytuvą, kad sustingtų. Papuošimas pagal kiekvieno fantaziją.

Autorius: jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų