Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 300 gramų cukraus (biskvitui)
- 170 gramų cukraus (kremui)
- 6 vienetai kiaušinių (biskvitui)
- 240 gramų kvietinių miltų (biskvitui)
- 200 gramų jogurto (kremui)
- 100 mililitrų vandens (želatinai išbrinkinti)
- 400 gramų grietinėlės (kremui)
- 35 gramai želatinos (kremui)
- 0.5 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus (kremui)
- 500 gramų maskarponės sūrio (kremui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Biskvitui kiaušinius, cukrų išplakti mikseriu iki putų, tada dėti persijotus. Jei norite gauti kakavinį biskvitą, reikia dėti 1 šaukštą kakavos ir arbatinį šaukštelį kepimo miltelių. Kepimo indą iškloti kepimo popieriumi, patepti aliejumi ir supilti gautą masę. Kepti apie 30-45 min. 180 laipsnių temperatūroje. Biskvitą ataušinti perpjauti į 2-3dalis. Kremui grietinėlę išplakti su cukrumi, vanilinu ir citrinos rūgštele, padėti į šoną. Maskarponės sūrį, jogurtą išplakti mikseriu ir šią masę supilti ištirpintą želatiną, atsargiai įmaišyti grietinėlę. Į gautą masę galima įdėti įvairių vaisių .Imti biskvitą dėti sūrio masę, vėl biskvitą, vėl masę. Baigus dėti į šaldytuvą, kad sustingtų. Papuošimas pagal kiekvieno fantaziją.
INGREDIENTAI:
- 300 gramų cukraus (biskvitui)
- 170 gramų cukraus (kremui)
- 6 vienetai kiaušinių (biskvitui)
- 240 gramų kvietinių miltų (biskvitui)
- 200 gramų jogurto (kremui)
- 100 mililitrų vandens (želatinai išbrinkinti)
- 400 gramų grietinėlės (kremui)
- 35 gramai želatinos (kremui)
- 0.5 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus (kremui)
- 500 gramų maskarponės sūrio (kremui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Biskvitui kiaušinius, cukrų išplakti mikseriu iki putų, tada dėti persijotus. Jei norite gauti kakavinį biskvitą, reikia dėti 1 šaukštą kakavos ir arbatinį šaukštelį kepimo miltelių. Kepimo indą iškloti kepimo popieriumi, patepti aliejumi ir supilti gautą masę. Kepti apie 30-45 min. 180 laipsnių temperatūroje. Biskvitą ataušinti perpjauti į 2-3dalis. Kremui grietinėlę išplakti su cukrumi, vanilinu ir citrinos rūgštele, padėti į šoną. Maskarponės sūrį, jogurtą išplakti mikseriu ir šią masę supilti ištirpintą želatiną, atsargiai įmaišyti grietinėlę. Į gautą masę galima įdėti įvairių vaisių .Imti biskvitą dėti sūrio masę, vėl biskvitą, vėl masę. Baigus dėti į šaldytuvą, kad sustingtų. Papuošimas pagal kiekvieno fantaziją.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą