REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 300 gramų aviečių
- 250 gramų cukraus
- 150 gramų jogurto (natūralus)
- 250 mililitrų grietinėlės (30 %)
- 300 gramų braškių
- 250 gramų maskarponės sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Gausis maždaug 4 porcijos.
Braškes sutrinkite blenderiu su 100 g cukraus.
Avietes taip pat su 100 g cukraus.
Maskarponės sūrį su jogurtu sumaišykite į vientisą masę.
Grietinelę suplakite iki putėsių ir įmaišykite ją į maskarponės ir jogurto mišinį.
Patiekite taurėse, išdėdami sluoksniais.
Galite papuošti mėta.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 300 gramų aviečių
- 250 gramų cukraus
- 150 gramų jogurto (natūralus)
- 250 mililitrų grietinėlės (30 %)
- 300 gramų braškių
- 250 gramų maskarponės sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Gausis maždaug 4 porcijos.
Braškes sutrinkite blenderiu su 100 g cukraus.
Avietes taip pat su 100 g cukraus.
Maskarponės sūrį su jogurtu sumaišykite į vientisą masę.
Grietinelę suplakite iki putėsių ir įmaišykite ją į maskarponės ir jogurto mišinį.
Patiekite taurėse, išdėdami sluoksniais.
Galite papuošti mėta.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą