Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 5 valgomieji šaukštai cukraus
- 400 gramų grietinės (jogurtinė)
- 3 valgomieji šaukštai želatinos
- šiek tiek vanilinio cukraus
- 500 gramų maskarponės sūrio
- šiek tiek uogų (įvairios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištirpinkite želatiną nedideliame kiekyje vandens. Maskarponės sūrį, grietinę, cukrų, vanilinį cukrų išplakite plakikliu, į išplaktą masę dėkite ištirpintą želatiną ir išmaišykite. Torto formą išklokite biskvitu, uždėkite uogų ir vaisių, ant viršaus sukrėskite maskarponės masę ir apibarstykite pabarstukais. Pyragą reikia laikyti 2 valandas šaldytuve!
INGREDIENTAI:
- 5 valgomieji šaukštai cukraus
- 400 gramų grietinės (jogurtinė)
- 3 valgomieji šaukštai želatinos
- šiek tiek vanilinio cukraus
- 500 gramų maskarponės sūrio
- šiek tiek uogų (įvairios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištirpinkite želatiną nedideliame kiekyje vandens. Maskarponės sūrį, grietinę, cukrų, vanilinį cukrų išplakite plakikliu, į išplaktą masę dėkite ištirpintą želatiną ir išmaišykite. Torto formą išklokite biskvitu, uždėkite uogų ir vaisių, ant viršaus sukrėskite maskarponės masę ir apibarstykite pabarstukais. Pyragą reikia laikyti 2 valandas šaldytuve!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą