REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (grūdeliai)
  • šiek tiek laurų lapų
  • 1 stiklinė acto
  • 1 litras vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 2 kilogramai sparaginių pupelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pupeles nuplauname ir supjaustome 2-3 cm ilgio gabalėliais. Juos 2-3 min. pamerkiame į karštą pasūdytą vandenį. Tuomet išgriebiame ir sudedame į stiklainius. Užpilame nukoštu verdančiu marinatu.
    Pasterizuojame verdančiame vandenyje 30-40 min. Stiklainius sandariai uždarome ir apverstus atvėsiname.

Autorius: justelez

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (grūdeliai)
  • šiek tiek laurų lapų
  • 1 stiklinė acto
  • 1 litras vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 2 kilogramai sparaginių pupelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pupeles nuplauname ir supjaustome 2-3 cm ilgio gabalėliais. Juos 2-3 min. pamerkiame į karštą pasūdytą vandenį. Tuomet išgriebiame ir sudedame į stiklainius. Užpilame nukoštu verdančiu marinatu.
    Pasterizuojame verdančiame vandenyje 30-40 min. Stiklainius sandariai uždarome ir apverstus atvėsiname.

Autorius: justelez

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų