INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 600 gramų kiaulienos (arba ėriena, šonkauliai)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai rozmarino
- 1 valgomasis šaukštas čiobrelių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą nuplaukite, nudžiovinkite, apibarstykite druska, pipirais ir SANTA MARIA prieskoniais, užpilkite citrinos sultimis, padruskinkite. Rankomis įtrinkite prieskonius į mėsą ir palikite 1 val. marinuotis.
Išsimarinavusią mėsą kepkite orkaitėje ant grotelių griliaus režimu (apačioje padėkite skardą į kurią kepant nubėgtų visas riebalų perteklius) arba kepkite ant tikro griliaus su žarijomis.
Šonkauliukus patiekite karštus su jums patinkančiu garnyru.
Skanaus
Autorius: Eglė
REKLAMA