REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų grybų
  • 2 valgomieji šaukštai acto
  • 1 valgomasis šaukštas kmynų
  • 500 mililitrų vandens
  • 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1.5 arbatinio šaukštelio pipirai (malti, juodi)

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų grybų
  • 2 valgomieji šaukštai acto
  • 1 valgomasis šaukštas kmynų
  • 500 mililitrų vandens
  • 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1.5 arbatinio šaukštelio pipirai (malti, juodi)

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 1

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruoškite marinatą - vandenį ir actą supilkite į puodą, suberkite kmynus, druską ir pipirus. Užvirus sudėkite jau išvirtus grybus ir pavirkite dar 13-15 minučių.
  2. Sudėkite grybus su marinatu į paruoštus stiklainius, užvakuokite ir palikite atvėsti. Jeigu norite, galite uždengti virtuviniu rankšluosčiu.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų