REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 kilogramai baklažanų
  • 300 gramų česnakų
  • 2 valgomieji šaukštai juodųjų pipirų
  • 300 gramų krapų
  • 150 gramų paprikų
  • 150 gramų paprikų (aštri)
  • 300 gramų petražolių
  • 3 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 2 valgomieji šaukštai acto
  • 2 litrai vandens
  • 6 valgomieji šaukštai druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visas daržoves smulkiai supjaustyti, žalumynus taip pat susmulkinti.
    Baklažanus sumaišyti su plaktais baltymais ir pakepinti aliejuje.
    Iš vandens, acto, druskos ir pipirų užvirinti marinatą.
    Baklažanus sumaišyti su kitomis daržovėmis, užpilti karštu marinatu, viską sudėti į didelį indą ir prislėgti. Palaikyti marinate 2 paras.
    Tada sukrėsti baklažanų mišinį į pasterizuotus stiklainius, uždengti ir sudėti į įkaitintą iki 130 laipsnių orkaitę 15-20 min.
    Baklžanų mišrainę galima valgyti po 1-2 savaičių.

Autorius: Natalja

INGREDIENTAI:

  • 6 kilogramai baklažanų
  • 300 gramų česnakų
  • 2 valgomieji šaukštai juodųjų pipirų
  • 300 gramų krapų
  • 150 gramų paprikų
  • 150 gramų paprikų (aštri)
  • 300 gramų petražolių
  • 3 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 2 valgomieji šaukštai acto
  • 2 litrai vandens
  • 6 valgomieji šaukštai druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visas daržoves smulkiai supjaustyti, žalumynus taip pat susmulkinti.
    Baklažanus sumaišyti su plaktais baltymais ir pakepinti aliejuje.
    Iš vandens, acto, druskos ir pipirų užvirinti marinatą.
    Baklažanus sumaišyti su kitomis daržovėmis, užpilti karštu marinatu, viską sudėti į didelį indą ir prislėgti. Palaikyti marinate 2 paras.
    Tada sukrėsti baklažanų mišinį į pasterizuotus stiklainius, uždengti ir sudėti į įkaitintą iki 130 laipsnių orkaitę 15-20 min.
    Baklžanų mišrainę galima valgyti po 1-2 savaičių.

Autorius: Natalja

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų