REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 sauja petražolių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 kilogramas kiaulienos
  • 5 valgomieji šaukštai acto
  • 200 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos kepsnius marinuoti reikia apie 6 valandas, o jei galite ir turite laiko, marinuokite apie parą.

    Taigi pirmiausiai pasiruošiame marinatą. Į vandenį įmaišome druską ir actą. Mėsos kepsnius įtriname pipirais, sudedame ant mėsos svogūnų griežinėlius, smulkintas petražoles ir tik tuomet viską užpilame marinatu.

    Išmarinuotus kepsnius kepti orkaitėje apie 40 minučių (180 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje) arba grilyje, ant grotelių, virs žarijų.

Autorius: Felicija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 sauja petražolių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 kilogramas kiaulienos
  • 5 valgomieji šaukštai acto
  • 200 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos kepsnius marinuoti reikia apie 6 valandas, o jei galite ir turite laiko, marinuokite apie parą.

    Taigi pirmiausiai pasiruošiame marinatą. Į vandenį įmaišome druską ir actą. Mėsos kepsnius įtriname pipirais, sudedame ant mėsos svogūnų griežinėlius, smulkintas petražoles ir tik tuomet viską užpilame marinatu.

    Išmarinuotus kepsnius kepti orkaitėje apie 40 minučių (180 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje) arba grilyje, ant grotelių, virs žarijų.

Autorius: Felicija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų