REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 150 gramų cukraus
- 1 vienetas kopūstų
- 4 vienetai laurų lapų (lapai)
- 3 vienetai morkų
- 100 gramų acto
- 1 litras vandens
- 2 valgomieji šaukštai druskos
- 100 gramų aliejaus (augalinis)
- 8 vienetai kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užviriname vandenį, sudedame druską, cukrų, actą, aliejų, lauro lapus, pipirus. Sudedame susmulkintą kopūstą, sutarkuotas morkas ir verdame, kol nelieka marinato.
Dedame nakčiai į šaldytuvą, o ryte jau galima mėgautis skaniais kopūstais. :)
INGREDIENTAI:
- 150 gramų cukraus
- 1 vienetas kopūstų
- 4 vienetai laurų lapų (lapai)
- 3 vienetai morkų
- 100 gramų acto
- 1 litras vandens
- 2 valgomieji šaukštai druskos
- 100 gramų aliejaus (augalinis)
- 8 vienetai kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užviriname vandenį, sudedame druską, cukrų, actą, aliejų, lauro lapus, pipirus. Sudedame susmulkintą kopūstą, sutarkuotas morkas ir verdame, kol nelieka marinato.
Dedame nakčiai į šaldytuvą, o ryte jau galima mėgautis skaniais kopūstais. :)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą