• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek tešlos (MANTINGA sluoksniuota)
  • 150 gramų krevečių
  • 1 sauja gražgarsčių
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 vienetas sūris (mocarea (kamuoliukas))
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 150 gramų sūris (parmezanas)
  • šiek tiek raudonėlių
  • šiek tiek druskos
  • 3 skiltelės česnakų
  • šiek tiek pipirai
  • 3 valgomieji šaukštai kečupo

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek tešlos (MANTINGA sluoksniuota)
  • 150 gramų krevečių
  • 1 sauja gražgarsčių
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 vienetas sūris (mocarea (kamuoliukas))
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 150 gramų sūris (parmezanas)
  • šiek tiek raudonėlių
  • šiek tiek druskos
  • 3 skiltelės česnakų
  • šiek tiek pipirai
  • 3 valgomieji šaukštai kečupo

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Stačiakampį tešlos lakštą padėkite ant kepimo skardos, išklotos folija. Aptepkite viršų kečupu,o tada užtarkuokite mocarelos sūrio.
  2. Krevetes išvirkite pasūdytame vandenyje su šlakeliu citrinos sulčių (neilgiau 2 - 3 min.).
  3. Krevetes, alyvuoges trintą česnaką, prieskonines žoleles, sumaišykite su trupučiu alyvuogių aliejaus. Viską gražiai sudėkite ant paruoštos picos.
  4. Ant viršaus sudėkite kubeliais pjaustytą parmezaną, berkite susmulkintas garžgarstes . Picą pašaukite į įkaitintą orkaitę 15 - 20 minučių.

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų