INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 200 gramų slyvų (džiovintos, be kauliukų)
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 1 valgomasis šaukštas pieno
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas cukinijos (maža)
- 500 gramų vištos faršo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nulupti česnaką ir svogūną. Česnaką, svogūną bei cukiniją patarkuoti.
Sumaišyti tarkuotas daržoves su malta vištiena, įmušti vieną kiaušinį.
Gardinti šviežiai maltais juodaisiais pipirais ir druska.
Tada sumaišyti iki vientisos masės.
Nuplauti slyvas dėti po dvi ant iešmelių.
Slyvas apdėti malta mėsa ir padaryti kebabo formą.
Kepti ant grotelių.
Skanaus.
Autorius: Kristina
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 200 gramų slyvų (džiovintos, be kauliukų)
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 1 valgomasis šaukštas pieno
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas cukinijos (maža)
- 500 gramų vištos faršo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nulupti česnaką ir svogūną. Česnaką, svogūną bei cukiniją patarkuoti.
Sumaišyti tarkuotas daržoves su malta vištiena, įmušti vieną kiaušinį.
Gardinti šviežiai maltais juodaisiais pipirais ir druska.
Tada sumaišyti iki vientisos masės.
Nuplauti slyvas dėti po dvi ant iešmelių.
Slyvas apdėti malta mėsa ir padaryti kebabo formą.
Kepti ant grotelių.
Skanaus.
Autorius: Kristina
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI