Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek majonezo (padažui)
- 150 gramų makaronų
- 10 vienetų pievagrybių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto
- šiek tiek grietinės
- šiek tiek prieskonių (makaronams)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 1 porcija
Įkaitusioje keptuvę ištirpdykite sviestą. Užvirkite ir pasūdykite vandenį, kuriame virs makaronai. Nuplaukite pievagrybius, susmulkinkite griežinėliais ir sumeskite į keptuvę. Keptuvės dangtį uždenkite. Tuo metu į puodą dėkite makaronus. Kai jie išvirs, ant viršaus sudėkite pievagrybius, truputį grietinės. Pagardinimui galėtumėte naudoti spagečių prieskonius.
Dėmesio. Jei norėsite pasigaminti pievagrybių padažą (kaip pavaizduota nuotraukoje), jums reikės pievagrybius išmaišykti su šaukštu majonezo ir užpilkti ant makaronų. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek majonezo (padažui)
- 150 gramų makaronų
- 10 vienetų pievagrybių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto
- šiek tiek grietinės
- šiek tiek prieskonių (makaronams)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 1 porcija
Įkaitusioje keptuvę ištirpdykite sviestą. Užvirkite ir pasūdykite vandenį, kuriame virs makaronai. Nuplaukite pievagrybius, susmulkinkite griežinėliais ir sumeskite į keptuvę. Keptuvės dangtį uždenkite. Tuo metu į puodą dėkite makaronus. Kai jie išvirs, ant viršaus sudėkite pievagrybius, truputį grietinės. Pagardinimui galėtumėte naudoti spagečių prieskonius.
Dėmesio. Jei norėsite pasigaminti pievagrybių padažą (kaip pavaizduota nuotraukoje), jums reikės pievagrybius išmaišykti su šaukštu majonezo ir užpilkti ant makaronų. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą