Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 4 česnakų
- 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1/4 stiklinės baltojo vyno
- 450 gramų makaronų (virti)
- 450 gramų krevečių be kevalo
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 1/3 arbatinio šaukštelio čili pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Pridėkite raudonųjų čili pipirų, susmulkintą česnaką ir pakepinkite apie 1 minutę.
Sudėkite krevetes ir maišant pakepinkite apie 5 minutes.
Išimkite pakepintas krevetes.
Supilkite į keptuvę vyną bei citrinų sultis ir užvirkite.
Troškinkite apie 3-5 minutes, kol maždaug pusę skysčio išgaruos.
Tuomet sudėkite sviestą ir, kai jis ištirpsta, išjunkite ugnį.
Sudėkite į lėkštes pasūdytame vandenyje išvirtus makaronus, sudėkite pakepintas krevetes, apibarstykite petražolėmis ir apšlakstykite pasiruoštu padažu.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 4 česnakų
- 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1/4 stiklinės baltojo vyno
- 450 gramų makaronų (virti)
- 450 gramų krevečių be kevalo
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 1/3 arbatinio šaukštelio čili pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Pridėkite raudonųjų čili pipirų, susmulkintą česnaką ir pakepinkite apie 1 minutę.
Sudėkite krevetes ir maišant pakepinkite apie 5 minutes.
Išimkite pakepintas krevetes.
Supilkite į keptuvę vyną bei citrinų sultis ir užvirkite.
Troškinkite apie 3-5 minutes, kol maždaug pusę skysčio išgaruos.
Tuomet sudėkite sviestą ir, kai jis ištirpsta, išjunkite ugnį.
Sudėkite į lėkštes pasūdytame vandenyje išvirtus makaronus, sudėkite pakepintas krevetes, apibarstykite petražolėmis ir apšlakstykite pasiruoštu padažu.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą