Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 80 gramų agurkų (marinuoti)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 sauja petražolių
- 45 mililitrai acto (vyno baltasis)
- 400 gramų majonezo
- 50 gramų kaparėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kaparėlius, marinuotus agurkėlius ir petražoles smulkiai supjaustyti.
Sumaišyti su majonezu ir actu, pagardinti pipirais ir gerai sumaišyti.
Atšaldyti šaldytuve 2 val.
Tinka prie žuvies.
INGREDIENTAI:
- 80 gramų agurkų (marinuoti)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 sauja petražolių
- 45 mililitrai acto (vyno baltasis)
- 400 gramų majonezo
- 50 gramų kaparėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kaparėlius, marinuotus agurkėlius ir petražoles smulkiai supjaustyti.
Sumaišyti su majonezu ir actu, pagardinti pipirais ir gerai sumaišyti.
Atšaldyti šaldytuve 2 val.
Tinka prie žuvies.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą