Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 410 gramų pomidorų pastos (konservuoti, be odelės)
- 410 gramų pupelių (konservuotos, raudonos)
- 1 vienetas svogūnų
- 400 mililitrų vandens
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek prieskonių (bazilikas, rozmarinas ir kt.)
- 1 vienetas čili pipirų
- 500 gramų mesos (faršas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūną supjaustome (smulkiau ar stambiau) ir apkepame įkaitintame aliejuje. Ant apkeptų svogūnų dedame mėsos faršą, pabarstome druska, pipirais, mėgiamais prieskoniais, sudedame smulkiai pjaustytą čili pipirą ir viską kepame 10 - 15 minučių.
Į puodą įpilame 250 ml vandens. Vandeniui užvirus, pirmiausia supilame pomidorus (pertrintus iki vientisos masės). Tada į puodą pilame pupeles (su visu skysčiu) ir sudedame visą keptuvės turinį. Verdame 10 -15 minučių ir pagardiname druska bei pipirais.
Rekomenduojama pateikti karštą, apibarstyti tarkuotu sūriu ir valgyti su česnakine bugete.
Skanaus
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 410 gramų pomidorų pastos (konservuoti, be odelės)
- 410 gramų pupelių (konservuotos, raudonos)
- 1 vienetas svogūnų
- 400 mililitrų vandens
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek prieskonių (bazilikas, rozmarinas ir kt.)
- 1 vienetas čili pipirų
- 500 gramų mesos (faršas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūną supjaustome (smulkiau ar stambiau) ir apkepame įkaitintame aliejuje. Ant apkeptų svogūnų dedame mėsos faršą, pabarstome druska, pipirais, mėgiamais prieskoniais, sudedame smulkiai pjaustytą čili pipirą ir viską kepame 10 - 15 minučių.
Į puodą įpilame 250 ml vandens. Vandeniui užvirus, pirmiausia supilame pomidorus (pertrintus iki vientisos masės). Tada į puodą pilame pupeles (su visu skysčiu) ir sudedame visą keptuvės turinį. Verdame 10 -15 minučių ir pagardiname druska bei pipirais.
Rekomenduojama pateikti karštą, apibarstyti tarkuotu sūriu ir valgyti su česnakine bugete.
Skanaus
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą