REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
- 0.5 arbatinio šaukštelio citrinų (žievelė)
- 1 stiklinė cukraus
- 0.5 stiklinės lazdyno reišutų (kapoti)
- 2 stiklinės morkų (tarkuotos)
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 100 gramų sviesto
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Gerai išmaišyti sviestą su cukrumi. Sudėti išplaktus kiaušinius, citrinos žievelę, cinamono miltelius, tarkuotas morkas ir viską gerai išplakti. Suberti persijotus miltus su kepimo milteliais ir gerai išmaišyti. Supilti į sviestu pateptą kepimo formą ir apibarstyti kapotais migdolais. Kepti labai karštoje orkaitėje apie 1 val.
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
- 0.5 arbatinio šaukštelio citrinų (žievelė)
- 1 stiklinė cukraus
- 0.5 stiklinės lazdyno reišutų (kapoti)
- 2 stiklinės morkų (tarkuotos)
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 100 gramų sviesto
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Gerai išmaišyti sviestą su cukrumi. Sudėti išplaktus kiaušinius, citrinos žievelę, cinamono miltelius, tarkuotas morkas ir viską gerai išplakti. Suberti persijotus miltus su kepimo milteliais ir gerai išmaišyti. Supilti į sviestu pateptą kepimo formą ir apibarstyti kapotais migdolais. Kepti labai karštoje orkaitėje apie 1 val.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą