REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų raugintų kopūstų
  • 6 vienetai lietinių blynų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 50 gramų grybų (džiovinti)
  • šiek tiek pomidorų padažo
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • šiek tiek aliejaus

Porcijų skaičius: 6

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų raugintų kopūstų
  • 6 vienetai lietinių blynų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 50 gramų grybų (džiovinti)
  • šiek tiek pomidorų padažo
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • šiek tiek aliejaus

Porcijų skaičius: 6

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus pamerkite, paskui išvirkite. Kopūstus gerai patroškinkite įpilę vandens.
  2. Į keptuvę pilkite aliejaus ir kai įkais, sudėkite kopūstus ir virtus, bei pasmulkintus grybus. Lengvai apkepkite. Įdėkite kokį šaukštą pomidorų padažo ir viską išmaišykite.
  3. Į lietinį dėkite įdaro ir susukite. Tada pamerkite į kiaušinio plakinį, pavoliokite džiūvėsėliuose ir apkepkite iš abiejų pusių. Skanu ir šilti, ir šalti.

Autorius: Lince

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų