Porcijų skaičius: 6
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- Pabarstymui:
- šiek tiek cukraus pudros
- Tešlai:
- 1 litras pieno
- 100 gramų cukraus
- 8 vienetai kiaušinių
- 500 gramų kvietinių miltų
- 100 gramų sviesto
- 5 mililitrai romo
- 2 žiupsneliai druskos
- Kremui:
- 2 vienetai vanilės (ankštys)
- 1 litras pieno
- 6 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 200 gramų cukraus
- 100 gramų kvietinių miltų
- 200 mililitrų likerio ( apelsinų (Cointreau))
- 2 vienetai apelsinų (žievelė, smulkiai pjaustyta)
- Atšalusiam kremui:
- 6 vienetai kiaušinių (baltymai)
- 20 gramų cukraus
- 2 žiupsneliai druskos
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
- Pabarstymui:
- šiek tiek cukraus pudros
- Tešlai:
- 1 litras pieno
- 100 gramų cukraus
- 8 vienetai kiaušinių
- 500 gramų kvietinių miltų
- 100 gramų sviesto
- 5 mililitrai romo
- 2 žiupsneliai druskos
- Kremui:
- 2 vienetai vanilės (ankštys)
- 1 litras pieno
- 6 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 200 gramų cukraus
- 100 gramų kvietinių miltų
- 200 mililitrų likerio ( apelsinų (Cointreau))
- 2 vienetai apelsinų (žievelė, smulkiai pjaustyta)
- Atšalusiam kremui:
- 6 vienetai kiaušinių (baltymai)
- 20 gramų cukraus
- 2 žiupsneliai druskos
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą