Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- šiek tiek česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas pupelių (konservuotos, skardinėse)
- 1 vienetas svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių (suplakti)
- 50 mililitrų vandens
- 100 gramų pieno
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paskrudinti smulkintą svogūną su baziliku. Supilti pupeles, vandenį, kiaušinius, prieskonius ir troškinti 10 min. ant nedidelės ugnies. Suberti sūrį, pagal skonį, jei norima česnako ir petražolių. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- šiek tiek česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas pupelių (konservuotos, skardinėse)
- 1 vienetas svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių (suplakti)
- 50 mililitrų vandens
- 100 gramų pieno
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paskrudinti smulkintą svogūną su baziliku. Supilti pupeles, vandenį, kiaušinius, prieskonius ir troškinti 10 min. ant nedidelės ugnies. Suberti sūrį, pagal skonį, jei norima česnako ir petražolių. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą