REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • 1 česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas medaus (skystas)
  • 1 vienetas paprikų (žalia)
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek ryžių
  • 2 vienetai lašišų (gabalas)
  • 50 gramų sviesto
  • 0.5 vieneto cukinijos
  • 1 sauja sparaginių pupelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia į verdantį pasūdytą vandenį įmetame šparagines pupeles ir paverdame porą minučių, ištraukiame ir paliekame džiūti.

    Lašišą apšlakstyti citrinos sultimis, o likusią citrinos žievelę susmulkinti. Taip pat susmulkinti česnaką, sumaišyti kartu su citrinos žievelėmis ir medumi. Gauta tiršta mase ištepti lašišą iš abiejų pusių. Ant viršaus užbarstyti baziliko ir krapų (tinka šviežūs ir džiovinti). Lašišą uždėti ant folijos (folijos atkirpti nemažai, kad užtektų sandariai įvynioti lašišą) ir susukti. Taip padaryti ir su kitu lašišos gabalu.

    Atkirpti dar du folijos gabalus ir padaryti iš jų "krepšelius" užlankstant kampus. Į vidų sudėti stambiais kubeliais pjaustytą cukiniją, papriką ir šparagines pupeles. Pabarstyti druska ir kitais prieskoniais pagal skonį. Įdėti gabalėlį sviesto ir užsukti folijos viršų. Padaryti du tokius daržovių "krepšelius".

    Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsių temperatūros. Į skardą įpilti šiek tiek aliejaus, sudėti viską ir kepti 30min.

    Patiekti su ryžiais ir užbarsyti petražolių.
    Skanaus! :)

Autorius: Erika

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • 1 česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas medaus (skystas)
  • 1 vienetas paprikų (žalia)
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek ryžių
  • 2 vienetai lašišų (gabalas)
  • 50 gramų sviesto
  • 0.5 vieneto cukinijos
  • 1 sauja sparaginių pupelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia į verdantį pasūdytą vandenį įmetame šparagines pupeles ir paverdame porą minučių, ištraukiame ir paliekame džiūti.

    Lašišą apšlakstyti citrinos sultimis, o likusią citrinos žievelę susmulkinti. Taip pat susmulkinti česnaką, sumaišyti kartu su citrinos žievelėmis ir medumi. Gauta tiršta mase ištepti lašišą iš abiejų pusių. Ant viršaus užbarstyti baziliko ir krapų (tinka šviežūs ir džiovinti). Lašišą uždėti ant folijos (folijos atkirpti nemažai, kad užtektų sandariai įvynioti lašišą) ir susukti. Taip padaryti ir su kitu lašišos gabalu.

    Atkirpti dar du folijos gabalus ir padaryti iš jų "krepšelius" užlankstant kampus. Į vidų sudėti stambiais kubeliais pjaustytą cukiniją, papriką ir šparagines pupeles. Pabarstyti druska ir kitais prieskoniais pagal skonį. Įdėti gabalėlį sviesto ir užsukti folijos viršų. Padaryti du tokius daržovių "krepšelius".

    Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsių temperatūros. Į skardą įpilti šiek tiek aliejaus, sudėti viską ir kepti 30min.

    Patiekti su ryžiais ir užbarsyti petražolių.
    Skanaus! :)

Autorius: Erika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų