Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas anyžių (gumbas)
- 1 vienetas apelsinų
- šiek tiek krapų
- šiek tiek lašišų (filė)
- šiek tiek kaparėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lašišos file perpjovus išilgai stipriai suvynioti į celofaną, kad gautųsi kaip dešra. Užšaldyti. Supjaustyti labai plonai, iškloti ant lėkštes. Anyžių supjaustyti su pjaustytuvu kaip galima ploniau, sumaišyti su apelsino segmentais, krapais, kapareliais.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas anyžių (gumbas)
- 1 vienetas apelsinų
- šiek tiek krapų
- šiek tiek lašišų (filė)
- šiek tiek kaparėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lašišos file perpjovus išilgai stipriai suvynioti į celofaną, kad gautųsi kaip dešra. Užšaldyti. Supjaustyti labai plonai, iškloti ant lėkštes. Anyžių supjaustyti su pjaustytuvu kaip galima ploniau, sumaišyti su apelsino segmentais, krapais, kapareliais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą