Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- šiek tiek gvazdikėlių
- 100 gramų kukurūzų (traškučiai)
- 100 gramų margarino
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 125 gramai kvietinių miltų
- 3 lašai romo (aromatas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Puse traškučių susmulkiname. Minkštą margariną išsukame su cukrumi į purią masę, suberiame visus traškučius, miltus, įdedame medaus, Įlašiname romo aromatą, suberiame cinamoną, gvazdikėlius, išminkome vientisą tešlą. Ją suvyniojame Į foliją, Įdedame valandai į šaldytuvą.
Tešlą iškočiojame 1/2 cm storio, išpjaustome 3 cm ilgio kraštinės rombus. Kepame orkaitėje 10-12 min. 200°C temperatūroje, išimame, atvėsiname.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- šiek tiek gvazdikėlių
- 100 gramų kukurūzų (traškučiai)
- 100 gramų margarino
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 125 gramai kvietinių miltų
- 3 lašai romo (aromatas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Puse traškučių susmulkiname. Minkštą margariną išsukame su cukrumi į purią masę, suberiame visus traškučius, miltus, įdedame medaus, Įlašiname romo aromatą, suberiame cinamoną, gvazdikėlius, išminkome vientisą tešlą. Ją suvyniojame Į foliją, Įdedame valandai į šaldytuvą.
Tešlą iškočiojame 1/2 cm storio, išpjaustome 3 cm ilgio kraštinės rombus. Kepame orkaitėje 10-12 min. 200°C temperatūroje, išimame, atvėsiname.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą