Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai aguonų
- 150 gramų cukraus
- 500 gramų kvietinių miltų
- 200 mililitrų vandens (šaltas)
- šiek tiek druskos
- 50 mililitrų aliejaus
- 7 gramai mielių (sausos)
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sausus produktus sumaišom pirmiausiai, o po to pilame vandenuką, išminkom, uždarom indą ir paliekam pakilti apie porą val. Tada beriam truputį miltų, perminkom ir darom pagal savo mėgstamą dydį Kūčiukus. Nepamiršti reikia, kad kepdami jie pakyla dar :) Kepam 180 laipsnių orkaitėj, kol gražiai pagelsta. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai aguonų
- 150 gramų cukraus
- 500 gramų kvietinių miltų
- 200 mililitrų vandens (šaltas)
- šiek tiek druskos
- 50 mililitrų aliejaus
- 7 gramai mielių (sausos)
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sausus produktus sumaišom pirmiausiai, o po to pilame vandenuką, išminkom, uždarom indą ir paliekam pakilti apie porą val. Tada beriam truputį miltų, perminkom ir darom pagal savo mėgstamą dydį Kūčiukus. Nepamiršti reikia, kad kepdami jie pakyla dar :) Kepam 180 laipsnių orkaitėj, kol gražiai pagelsta. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą