Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 200 gramų aviečių
- 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
- 1 valgomasis šaukštas cukraus (rudasis)
- šiek tiek kardamono
- 3 vienetai kriaušių
- 1 valgomasis šaukštas medaus (skystas)
- 100 gramų ryžių
- 30 gramų razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ryžius išvirti. Atvėsinti. Sumaišyti su razinomis, cinamonu, kardamonu ir medumi.
Kriaušes perpjauti per pusę, išskobti, įdaryti, sudėti į kepimo indą. Įpilti truputį vandens.
Uždengti kriaušes folga ir iškepti 180 laipsnių orkaitėje (apie 30 min.)
Avietes sumalti su cukrumi mikseryje.
Patiekti kriaušes šiltas, aplietas aviečių padažu.
INGREDIENTAI:
- 200 gramų aviečių
- 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
- 1 valgomasis šaukštas cukraus (rudasis)
- šiek tiek kardamono
- 3 vienetai kriaušių
- 1 valgomasis šaukštas medaus (skystas)
- 100 gramų ryžių
- 30 gramų razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ryžius išvirti. Atvėsinti. Sumaišyti su razinomis, cinamonu, kardamonu ir medumi.
Kriaušes perpjauti per pusę, išskobti, įdaryti, sudėti į kepimo indą. Įpilti truputį vandens.
Uždengti kriaušes folga ir iškepti 180 laipsnių orkaitėje (apie 30 min.)
Avietes sumalti su cukrumi mikseryje.
Patiekti kriaušes šiltas, aplietas aviečių padažu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą