Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 5 gramai česnakų (lapai)
- 0.5 arbatinio šaukštelio imbierų (tarkuotas)
- 500 gramų moliūgų
- 100 gramų krevečių be kevalo
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 2/5 arbatinio šaukštelio prieskonių (natrio gliutamatas)
- šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Moliūgą supjaustyti šiaudeliais. Išvirti, nukošti, apdžiovinti.
Krevetes sudėti į verdantį vandenį ir virti 3 min.
Česnako lapus su imbieru apkepti aliejuje. Pastoviai maišyti.
Tada sudėti moliūgo šiaudelius ir krevetes, pasūdyti, įpilti natrio gliutomato.
Patroškinti ant silpnos ugnies 2 min.
Patiekti su kapotais žalumynais.
INGREDIENTAI:
- 5 gramai česnakų (lapai)
- 0.5 arbatinio šaukštelio imbierų (tarkuotas)
- 500 gramų moliūgų
- 100 gramų krevečių be kevalo
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 2/5 arbatinio šaukštelio prieskonių (natrio gliutamatas)
- šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Moliūgą supjaustyti šiaudeliais. Išvirti, nukošti, apdžiovinti.
Krevetes sudėti į verdantį vandenį ir virti 3 min.
Česnako lapus su imbieru apkepti aliejuje. Pastoviai maišyti.
Tada sudėti moliūgo šiaudelius ir krevetes, pasūdyti, įpilti natrio gliutomato.
Patroškinti ant silpnos ugnies 2 min.
Patiekti su kapotais žalumynais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą