REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 gramai česnakų (lapai)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio imbierų (tarkuotas)
  • 500 gramų moliūgų
  • 100 gramų krevečių be kevalo
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2/5 arbatinio šaukštelio prieskonių (natrio gliutamatas)
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Moliūgą supjaustyti šiaudeliais. Išvirti, nukošti, apdžiovinti.
    Krevetes sudėti į verdantį vandenį ir virti 3 min.
    Česnako lapus su imbieru apkepti aliejuje. Pastoviai maišyti.
    Tada sudėti moliūgo šiaudelius ir krevetes, pasūdyti, įpilti natrio gliutomato.
    Patroškinti ant silpnos ugnies 2 min.
    Patiekti su kapotais žalumynais.

Autorius: Jonas

INGREDIENTAI:

  • 5 gramai česnakų (lapai)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio imbierų (tarkuotas)
  • 500 gramų moliūgų
  • 100 gramų krevečių be kevalo
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2/5 arbatinio šaukštelio prieskonių (natrio gliutamatas)
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Moliūgą supjaustyti šiaudeliais. Išvirti, nukošti, apdžiovinti.
    Krevetes sudėti į verdantį vandenį ir virti 3 min.
    Česnako lapus su imbieru apkepti aliejuje. Pastoviai maišyti.
    Tada sudėti moliūgo šiaudelius ir krevetes, pasūdyti, įpilti natrio gliutomato.
    Patroškinti ant silpnos ugnies 2 min.
    Patiekti su kapotais žalumynais.

Autorius: Jonas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų