Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek krapų (švieži)
- šiek tiek petražolių (šviežios)
- 1 vienetas salierų (stiebas)
- 0.5 vieneto svogūnų (smulkintas)
- 1 valgomasis šaukštas majonezo (švelnus)
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- 300 gramų krevečių be kevalo
- šiek tiek aliejaus (formai ištepti)
- 1 vienetas želatinos (pakelis)
- 250 gramų sūris (Philadelpia)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus produktus susmulkiname tarkavimo aparatu, turi nesijausti gabaliukų. Viską sumaišome. Želatiną ištirpiname 50 g vandens. Dar kartą viską išmaišome. Įdedame šviežių susmulkintų petražolių ir krapų. Gautą masę supilame į žuvies formą. Formą prieš tai ištepame aliejumi. Padedame į šaldytuvą nakčiai. Rytojaus dieną prašome valgyti. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek krapų (švieži)
- šiek tiek petražolių (šviežios)
- 1 vienetas salierų (stiebas)
- 0.5 vieneto svogūnų (smulkintas)
- 1 valgomasis šaukštas majonezo (švelnus)
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- 300 gramų krevečių be kevalo
- šiek tiek aliejaus (formai ištepti)
- 1 vienetas želatinos (pakelis)
- 250 gramų sūris (Philadelpia)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus produktus susmulkiname tarkavimo aparatu, turi nesijausti gabaliukų. Viską sumaišome. Želatiną ištirpiname 50 g vandens. Dar kartą viską išmaišome. Įdedame šviežių susmulkintų petražolių ir krapų. Gautą masę supilame į žuvies formą. Formą prieš tai ištepame aliejumi. Padedame į šaldytuvą nakčiai. Rytojaus dieną prašome valgyti. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą