INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- 1 arbatinis šaukštelis medaus
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas paprikų
- 1 vienetas svogūnų
- 100 gramų spagečių
- 200 gramų krevečių be kevalo
- 200 mililitrų kokosų (pienas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Susmulkintą česnaką apkepti su smulkinta paprika, morka, svogūnu bei poru.
Įdėti šaukštelį medaus, sudėti krevetes, užpilti kokosų pienu, sudėti virtus makaronus ir troškinti apie 15 min.
Patiekti šiltą.
Skanaus.
Autorius: Justainis
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- 1 arbatinis šaukštelis medaus
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas paprikų
- 1 vienetas svogūnų
- 100 gramų spagečių
- 200 gramų krevečių be kevalo
- 200 mililitrų kokosų (pienas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Susmulkintą česnaką apkepti su smulkinta paprika, morka, svogūnu bei poru.
Įdėti šaukštelį medaus, sudėti krevetes, užpilti kokosų pienu, sudėti virtus makaronus ir troškinti apie 15 min.
Patiekti šiltą.
Skanaus.
Autorius: Justainis
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI