Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus pudros
- 140 gramų cukraus
- 50 gramų migdolų (malti)
- 50 gramų migdolų (riekelės)
- 600 gramų vyšnių (šviežios arba šaldytos)
- 4 vienetai kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Atšildykite šaldytas vyšnias.
Išmaišykite kambario temperatūros svistą su cukrumi iki purios masės. Įmuškite po vieną kiaušinį ir gerai išmaišykite. Supilkite išsijotus miltus, druską, kepimo miltelius ir maltus migdolus.
Į sviestu išteptą kepimo formą sukrėskite tešlą. Ant jos suberkite vyšnias, o ant viršaus suberkite migdolų riekeles.
Kepkite pyragą 180°C karštumo orkaitėje, vidurinėje lentynoje, 45 – 55 min. Iškepusį pyragą atvėsinkite ir apibarstykite cukraus pudra.
Skanaus!!!
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus pudros
- 140 gramų cukraus
- 50 gramų migdolų (malti)
- 50 gramų migdolų (riekelės)
- 600 gramų vyšnių (šviežios arba šaldytos)
- 4 vienetai kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Atšildykite šaldytas vyšnias.
Išmaišykite kambario temperatūros svistą su cukrumi iki purios masės. Įmuškite po vieną kiaušinį ir gerai išmaišykite. Supilkite išsijotus miltus, druską, kepimo miltelius ir maltus migdolus.
Į sviestu išteptą kepimo formą sukrėskite tešlą. Ant jos suberkite vyšnias, o ant viršaus suberkite migdolų riekeles.
Kepkite pyragą 180°C karštumo orkaitėje, vidurinėje lentynoje, 45 – 55 min. Iškepusį pyragą atvėsinkite ir apibarstykite cukraus pudra.
Skanaus!!!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą