REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas batono (piene mirkytas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas batono (piene mirkytas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    keletas džiovintų slyvų;
    keletas džiovintų abrikosų;
    1 šaukštas majonezo.

    Paruošiame iš nurodytų produktų faršą.
    Slyvas ir abrikosus užpilame verdančiu vandeniu ir palaikome 10 min., tuomet juos nusausiname ir susmulkiname, sumaišome su majonezu. Formuojame kotletus ir į jų vidų dedame įdaro. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių. Skanaus.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų