REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų voveraičių
  • 500 mililitrų vandens
  • 70 mililitrų acto
  • 1 arbatinis šaukštelis pipirai (malti)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų voveraičių
  • 500 mililitrų vandens
  • 70 mililitrų acto
  • 1 arbatinis šaukštelis pipirai (malti)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 1

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Voveraites nuvalykite, jei reikia, supjaustykite. Sudėkite į puodą ir pavirkite ant vidutiniškai aukštos ugnies apie 10 minučių. Tada nukoškite su kiaurasančiu ir nuplaukite po tekančiu vandeniu.
  2. Kitame puode supilkite vandenį, actą, sudėkite druską ir pipirus. Užvirinkite ir sudėkite voveraites. Pavirkite 15-20 minučių ir nukelkite nuo ugnies.
  3. Išpilstykite voveraites į stiklainius, uždenkite dangteliais ir sudėkite į puodą su vandenių. Pavirinkite 15 minučių, sandariai uždarykite ir leiskite atvėsti.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų