REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas sparaginių pupelių
  • 1 litras vandens
  • 100 mililitrų acto
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 skiltelės česnakų
  • šiek tiek krapų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas sparaginių pupelių
  • 1 litras vandens
  • 100 mililitrų acto
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 skiltelės česnakų
  • šiek tiek krapų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Naudokite tik tas šparagines pupeles, kurias lengva per pus perlaužti - taip žinosite, jog jos nėra peraugusios.
  2. Šparagines pupeles nuplaukite, nupjaustykite galiukus ir išvirkite. Į kitą puodą supilkite vandenį, actą, druską, cukrų, išspaustą česnaką ir žiupsnelį krapų. Užvirinkite.
  3. Į stiklainius sudėkite šparagines pupeles, užpilkite marinatu. Uždėkite, bet neužsukite, dangtelius ir pasterizuokite apie 20 minučių. Sandariai uždarykite, pastatykite ant dangtelių ir palikite atvėsti. Laikyti vėsioje ir tamsioje vietoje.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų