REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek kalendrų
  • šiek tiek krapų
  • 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 1 stiklinė acto
  • 1 ir 2/5 litro vandens
  • 3 valgomieji šaukštai druskos
  • 500 gramų sparaginių pupelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruoškite marinatą: Sudėkite prieskonius į verdantį vandenį, minutę pavirinkite.

    Pupeles konservuokite nepernokusias, taip jos bus skanesnės. Pupelių ankštis nuplaukite, nupjaukite galiukus, įdėkite į puodą su vandeniu ir pavirkite 3 minutes. Po to jas išgrėbkite ir nuplaukite šaltu vandeniu, sudėkite į švarius stiklainius, užpilkite marinatu. Stiklainius dėkite į puodą su verdančiu vandeniu, uždėkite, bet neužsukite dangtelius. Stiklainius taip kaitinkite pusvalandį verdančiame vandenyje, tuomet užsukite ir apverskite, palikite kol atšals.

    Jeigu pupelės nepernokusios, jas galima į stiklainius sudėti ir nevirtas. Pagal skonį, į marinatą galite įdėti dar ir česnako skiltelę, lauro lapelių, kvapiųjų pipirų.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų