INGREDIENTAI:
  -   0.5 vieneto   citrinų 
  -   1   česnakų 
  -   šiek tiek   krapų 
  -   7 vienetai   pomidorų pastos (vyšniniai) 
  -   šiek tiek   salotų 
  -   1 vienetas   svogūnų (raudonieji) 
  -   2 vienetai   kiaušinių (kietai virti) 
  -   1 vienetas   tunų (konservuotas, skardinė) 
  -   1 valgomasis šaukštas   alyvuogių aliejaus 
  -   šiek tiek   juodųjų alyvuogių 
  -   šiek tiek   druskos 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Salotų padažui išspauskite pusės citrinos sultis ir sumaišykite jas su susmulkintu česnaku, alyvuogių aliejumi ir druska.
 Dėkite į salotinę suplėšytus salotų lapus, stambiai supjaustytą raudonąjį svogūną, tuną, pasmulkintas alyvuoges, ketvirčiais supjaustytus kiaušinius ir pomidorų puseles.
 Viską apibarstykite smulkintais krapais ir apšlakstykite pasiruoštu padažu.
 Skanaus.   
    Autorius: Giedrė 
           INGREDIENTAI:
  -   0.5 vieneto   citrinų 
  -   1   česnakų 
  -   šiek tiek   krapų 
  -   7 vienetai   pomidorų pastos (vyšniniai) 
  -   šiek tiek   salotų 
  -   1 vienetas   svogūnų (raudonieji) 
  -   2 vienetai   kiaušinių (kietai virti) 
  -   1 vienetas   tunų (konservuotas, skardinė) 
  -   1 valgomasis šaukštas   alyvuogių aliejaus 
  -   šiek tiek   juodųjų alyvuogių 
  -   šiek tiek   druskos 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Salotų padažui išspauskite pusės citrinos sultis ir sumaišykite jas su susmulkintu česnaku, alyvuogių aliejumi ir druska.
 Dėkite į salotinę suplėšytus salotų lapus, stambiai supjaustytą raudonąjį svogūną, tuną, pasmulkintas alyvuoges, ketvirčiais supjaustytus kiaušinius ir pomidorų puseles.
 Viską apibarstykite smulkintais krapais ir apšlakstykite pasiruoštu padažu.
 Skanaus.   
    Autorius: Giedrė 
                  REKOMENDUOJAME  
                 TOLIAU SKAITYKITE  
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI