REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 4 vienetai česnakų (skiltelės)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (nemalti)
  • 4 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 500 gramų pomidorų pastos
  • 5 vienetai svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai acto (obuolių)
  • 1 litras vandens
  • 3 valgomieji šaukštai druskos
  • 3 valgomieji šaukštai želatinos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruoškite marinatą iš vandens, acto, želatinos, druskos, cukraus.
    Į stiklainius sudėkite česnako skilteles, pipirus, lauro lapelius, prinokusius pomidorus ir griežinėliais pjaustytus svogūnus.
    Užpilkite marinatu.
    Stiklainį su uždėtu, bet neužsuktu dangteliu sudėkite į puodą, kuriame verda vanduo ir taip pakaitinkite apie 15 min.
    Pakaitinus uždarykite.
    Uždarytus stiklainius apverskite ir leiskite atšalti.
    Atvėsus sudėkite šaltai į sklepą.
    Skanaus.

Autorius: Karolina

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 4 vienetai česnakų (skiltelės)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (nemalti)
  • 4 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 500 gramų pomidorų pastos
  • 5 vienetai svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai acto (obuolių)
  • 1 litras vandens
  • 3 valgomieji šaukštai druskos
  • 3 valgomieji šaukštai želatinos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruoškite marinatą iš vandens, acto, želatinos, druskos, cukraus.
    Į stiklainius sudėkite česnako skilteles, pipirus, lauro lapelius, prinokusius pomidorus ir griežinėliais pjaustytus svogūnus.
    Užpilkite marinatu.
    Stiklainį su uždėtu, bet neužsuktu dangteliu sudėkite į puodą, kuriame verda vanduo ir taip pakaitinkite apie 15 min.
    Pakaitinus uždarykite.
    Uždarytus stiklainius apverskite ir leiskite atšalti.
    Atvėsus sudėkite šaltai į sklepą.
    Skanaus.

Autorius: Karolina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų