REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 kilogramai obuolių
  • 1 citrinų
  • 500 gramų cukraus
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • 1.5 litro vandens

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 3 kilogramai obuolių
  • 1 citrinų
  • 500 gramų cukraus
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • 1.5 litro vandens

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išpjauti obuolių kotelius ir sudėti juos kartu su citrinos griežinėliais į stiklainius.
  2. Ant obuolių supilti vandenį, uždengti dangtelius ir palaikyti apie 10 minučių. Tada vandenį nupilti į puodą, suberti į jį cukrų, įmesti keletą gvazdikėlių ir ant silpnos ugnies išvirti sirupą.
  3. Sirupą supilti ant obuolių, dėti į puodą su dangteliais ir kaitinti apie 30 minučių. Tada juos užsukti, statyti ant dangtelių ir palaukti, kol atvės.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų