REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek mairūnų (džiovintas arba šviežias, maltas)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 150 gramų jautienos faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus (arba riebalai)
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas sultinio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautienos faršą sumaišiau su jautienos arba kiaulienos riebalais, susmulkintu svogūnu, česnaku, sultiniu, druska, pipirais bei mairūnu.
    Iš kiaušinių, vandens, sviesto bei miltų užminkiau tešlą.
    Užminkytą tešlą iškočiojau, išspaudžiau apvalius blynelius ir įdariau jautiena.
    Viriau karštame pasūdytame vandenyje, kol visi koldūnai iškilo į paviršių ir patiekiau su sviestu.
    Skanaus.

Autorius: Vicky

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek mairūnų (džiovintas arba šviežias, maltas)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 150 gramų jautienos faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus (arba riebalai)
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas sultinio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautienos faršą sumaišiau su jautienos arba kiaulienos riebalais, susmulkintu svogūnu, česnaku, sultiniu, druska, pipirais bei mairūnu.
    Iš kiaušinių, vandens, sviesto bei miltų užminkiau tešlą.
    Užminkytą tešlą iškočiojau, išspaudžiau apvalius blynelius ir įdariau jautiena.
    Viriau karštame pasūdytame vandenyje, kol visi koldūnai iškilo į paviršių ir patiekiau su sviestu.
    Skanaus.

Autorius: Vicky

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų