Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 30 gramų likerio (kriaušių)
- 20 gramų konjako
- 30 gramų kalvadoso ((obuolių brendis))
- šiek tiek citrinos žievelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sušlapinkite taurės kraštus ir apibarstykite cukrumi.
Sumaišykite citrinų sultis, kriaušių likerį, konjaką bei kalvadosą ir supilkite į paruoštą stiklinę.
Papuoškite citrinos žievelės spirale.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 30 gramų likerio (kriaušių)
- 20 gramų konjako
- 30 gramų kalvadoso ((obuolių brendis))
- šiek tiek citrinos žievelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sušlapinkite taurės kraštus ir apibarstykite cukrumi.
Sumaišykite citrinų sultis, kriaušių likerį, konjaką bei kalvadosą ir supilkite į paruoštą stiklinę.
Papuoškite citrinos žievelės spirale.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą