REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tai kitokia įžymiųjų "Rafaello" saldainiukų versija. Nes šitie saldainiukai yra virti. Skaniausi dar šilti, tiesiai iš puodo su aviečių uogiene.

REKLAMA
REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų varškės (neriebios)
  • 100 gramų kokosų drožlių
  • 2 vienetai kiaušinių trynių
  • 2 riekės batono
  • 50 gramų sviesto
  • 50 gramų cukraus
  • 0.5 vieneto apelsinų žievelės
  • 1 žiupsnelis druskos
  • šiek tiek aviečių uogienės

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Varškę sumaišyti su tryniais, sudėti sviestą, smulkiai sutarkuotą apelsino žievelę, cukrų, įberti du šaukštus kokosų drožlių, viską išmaišyti.
  2. Nuo batono riekelių nupjauti pluteles ir jas smulkiai sutarkuoti. Trupinius suberti į varškės masę ir išmaišyti.
  3. Iš varškės masės suvolioti mažus kamuoliukus. Juos 5-8min. virti pasūdytame vandenyje.
  4. Išvirus, kamuoliukus apvolioti kokosų drožlėse ir valgyti su aviečių uogiene. Galima papuošti mėtų lapeliais.

Autorius: Dorianas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų