Tai kitokia įžymiųjų "Rafaello" saldainiukų versija. Nes šitie saldainiukai yra virti. Skaniausi dar šilti, tiesiai iš puodo su aviečių uogiene.
REKLAMA
  
  REKLAMA
     
 INGREDIENTAI:
- 500 gramų varškės (neriebios)
 - 100 gramų kokosų drožlių
 - 2 vienetai kiaušinių trynių
 - 2 riekės batono
 - 50 gramų sviesto
 - 50 gramų cukraus
 - 0.5 vieneto apelsinų žievelės
 - 1 žiupsnelis druskos
 - šiek tiek aviečių uogienės
 
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
REKLAMA
    
  Porcijų skaičius: 3
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Varškę sumaišyti su tryniais, sudėti sviestą, smulkiai sutarkuotą apelsino žievelę, cukrų, įberti du šaukštus kokosų drožlių, viską išmaišyti.
 - Nuo batono riekelių nupjauti pluteles ir jas smulkiai sutarkuoti. Trupinius suberti į varškės masę ir išmaišyti.
 - Iš varškės masės suvolioti mažus kamuoliukus. Juos 5-8min. virti pasūdytame vandenyje.
 - Išvirus, kamuoliukus apvolioti kokosų drožlėse ir valgyti su aviečių uogiene. Galima papuošti mėtų lapeliais.
 
REKLAMA
 
  
