REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- 1 valgomasis šaukštas imbierų (šviežias, sutrintas)
- 1 valgomasis šaukštas medaus
- 1 kilogramas vištienos sparnelių
- 4 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 2 valgomieji šaukštai sazemų aliejaus
- 4 valgomieji šaukštai padažo (aitriųjų paprikų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sparnelius perpjauti per sąnarius, galiukus pasidėti sultiniui. Sumaišyti medų, sojų padažą, aitriųjų paprikų padažą, sezamų aliejų, susmulkintus česnakus, imbierus. Sudėti sparnelius į marinatč ir palaikyti mažiausiai pusvalandį. Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių. Į kepimo popieriumi išklotą skardą sudėti sparnelius ir kepti apie 45 min. Marinatą galima užvirinti, pavirti 15 min. ir patiekti kaip padažą. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- 1 valgomasis šaukštas imbierų (šviežias, sutrintas)
- 1 valgomasis šaukštas medaus
- 1 kilogramas vištienos sparnelių
- 4 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 2 valgomieji šaukštai sazemų aliejaus
- 4 valgomieji šaukštai padažo (aitriųjų paprikų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sparnelius perpjauti per sąnarius, galiukus pasidėti sultiniui. Sumaišyti medų, sojų padažą, aitriųjų paprikų padažą, sezamų aliejų, susmulkintus česnakus, imbierus. Sudėti sparnelius į marinatč ir palaikyti mažiausiai pusvalandį. Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių. Į kepimo popieriumi išklotą skardą sudėti sparnelius ir kepti apie 45 min. Marinatą galima užvirinti, pavirti 15 min. ir patiekti kaip padažą. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą