• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 0.5 valgomojo šaukšto medaus
  • 3 vienetai morkų (vidutinio dydžio)
  • šiek tiek ryžių
  • 1 vienetas vištos filė (krūtinėlė)
  • šiek tiek pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė supjaustykite stambesniais gabalėliais. Česnaką susmulkinkite ir pakepinkite įkaitintame aliejuje, po to suberkite vištienos gabaliukus. Ją kepinkite ant didelės ugnies kol apsitrauks balta plėvele. Tada ugnį sumažinkite ir suberikite šiaudeliais supjaustytas morkas. Viską troškinkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės morkos. Pabaigoje įdėkite medų, prieskonius pagal skonį, druską ir užpilkite pomidorų padažu. Viską pakaitinkite iki virimo. Paruoštą vištieną užpilkite ant išvirtų ryžių. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 0.5 valgomojo šaukšto medaus
  • 3 vienetai morkų (vidutinio dydžio)
  • šiek tiek ryžių
  • 1 vienetas vištos filė (krūtinėlė)
  • šiek tiek pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė supjaustykite stambesniais gabalėliais. Česnaką susmulkinkite ir pakepinkite įkaitintame aliejuje, po to suberkite vištienos gabaliukus. Ją kepinkite ant didelės ugnies kol apsitrauks balta plėvele. Tada ugnį sumažinkite ir suberikite šiaudeliais supjaustytas morkas. Viską troškinkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės morkos. Pabaigoje įdėkite medų, prieskonius pagal skonį, druską ir užpilkite pomidorų padažu. Viską pakaitinkite iki virimo. Paruoštą vištieną užpilkite ant išvirtų ryžių. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų