REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų (didelis)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 5 vienetai dešrelių (pieniškos)
  • šiek tiek druskos
  • 20 gramų sviesto
  • 1 vienetas sultinio (kubelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūną susmulkinti ir 5 min. troškinti svieste.
    Supilti 0,5 l sultinio, sumesti griežinėliais supjaustytas dešreles ir uždengus troškinti dar 5 min.
    Į verdantį vandenį atsargiai įmušti kiaušinius, įberti druskos bei pipirų ir virti 3 min.
    Tada supilti dešrelių bei svogūnų troškinį ir dar keletą minučių pavirti.
    Patiekiant apibarstyti petražolėmis.
    Skanaus.

Autorius: RM

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų (didelis)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 5 vienetai dešrelių (pieniškos)
  • šiek tiek druskos
  • 20 gramų sviesto
  • 1 vienetas sultinio (kubelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūną susmulkinti ir 5 min. troškinti svieste.
    Supilti 0,5 l sultinio, sumesti griežinėliais supjaustytas dešreles ir uždengus troškinti dar 5 min.
    Į verdantį vandenį atsargiai įmušti kiaušinius, įberti druskos bei pipirų ir virti 3 min.
    Tada supilti dešrelių bei svogūnų troškinį ir dar keletą minučių pavirti.
    Patiekiant apibarstyti petražolėmis.
    Skanaus.

Autorius: RM

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų