Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 300 gramų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas svogūnų (didelis)
- 4 vienetai kiaušinių
- 5 vienetai dešrelių (pieniškos)
- šiek tiek druskos
- 20 gramų sviesto
- 1 vienetas sultinio (kubelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūną susmulkinti ir 5 min. troškinti svieste.
Supilti 0,5 l sultinio, sumesti griežinėliais supjaustytas dešreles ir uždengus troškinti dar 5 min.
Į verdantį vandenį atsargiai įmušti kiaušinius, įberti druskos bei pipirų ir virti 3 min.
Tada supilti dešrelių bei svogūnų troškinį ir dar keletą minučių pavirti.
Patiekiant apibarstyti petražolėmis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 300 gramų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas svogūnų (didelis)
- 4 vienetai kiaušinių
- 5 vienetai dešrelių (pieniškos)
- šiek tiek druskos
- 20 gramų sviesto
- 1 vienetas sultinio (kubelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūną susmulkinti ir 5 min. troškinti svieste.
Supilti 0,5 l sultinio, sumesti griežinėliais supjaustytas dešreles ir uždengus troškinti dar 5 min.
Į verdantį vandenį atsargiai įmušti kiaušinius, įberti druskos bei pipirų ir virti 3 min.
Tada supilti dešrelių bei svogūnų troškinį ir dar keletą minučių pavirti.
Patiekiant apibarstyti petražolėmis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą