INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 0.5 valgomojo šaukšto garstyčių
- 8 vienetai kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai majonezo
- šiek tiek sūris
- 200 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- 8 valgomieji šaukštai grietinės
- 500 gramų kumpio (virtas)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius kietai išvirti, atvėsinti, nulupti, perpjauti išilgai. Išimti trynius ir juos sutrinti su varške. Įdėti grietinės, garstyčių, įberti druskos, pipirų ir sumaišyti su 200 g smulkinto kumpio. Kiaušinių baltymų puseles pripildyti paruošta mase, aplieti majonezu. Įdarytus kiaušinius dėti į lėkštę. Iš likusio kumpio padaryti bures, persmeigti smeigtukais ir įsmeigti į kiaušinius, viršuje iš fermentinio sūrio padarytas vėlevėles. Skanaus!
Autorius: Jurgita
REKLAMA