• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 50 gramų žirnių (konservuoti)
  • 600 gramų kiaulės faršo
  • 130 gramų vištos filė
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 100 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (Vegeta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Suminkykite kiaulienos faršą su smulkiai supjaustytu svogūnų bei česnaku, supilkite pieną, vegeta prieskonius ir gerai išminkykite.
    Patieskite ant stalo maistinę plėvelę, paskleiskite ant jos kiaulienos faršą, ant jo suklokite išvirtą ir susmulkintą vištienos filė, užpilkite su druska išplaktais kiaušiniais, suberkite žirnelius ir viską suvyniokite į vyniotinį.
    Susuktą vyniotinį kepkite apie 50 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptą palikite atvėsti.
    Atvėsusį supjaustykite riekelėmis ir patiekite, kaip užkandį su duona bei daržovėmis.
    Skanaus!

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 50 gramų žirnių (konservuoti)
  • 600 gramų kiaulės faršo
  • 130 gramų vištos filė
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 100 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (Vegeta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Suminkykite kiaulienos faršą su smulkiai supjaustytu svogūnų bei česnaku, supilkite pieną, vegeta prieskonius ir gerai išminkykite.
    Patieskite ant stalo maistinę plėvelę, paskleiskite ant jos kiaulienos faršą, ant jo suklokite išvirtą ir susmulkintą vištienos filė, užpilkite su druska išplaktais kiaušiniais, suberkite žirnelius ir viską suvyniokite į vyniotinį.
    Susuktą vyniotinį kepkite apie 50 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptą palikite atvėsti.
    Atvėsusį supjaustykite riekelėmis ir patiekite, kaip užkandį su duona bei daržovėmis.
    Skanaus!

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų