REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • šiek tiek čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek garstyčių
  • 50 gramų slyvų (džiovintos)
  • 300 gramų kiaulienos
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek garstyčių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustykite kiaulieną kepsnio dydžio gabaliukais ir išmuškite. Po to taip paruoštą mėsą supjaustykite juostelėmis. Pabarstykite kiekvieną gabaliuką druska, pipirais ir čiobreliais iš vienos pusės ir druska, pipirais ir bazilikais iš kitos pusės. Paimkite vieną džiovintą slyvą ir suvyniokite ją į paruoštą mėsos juostelę ir persmeikite dantų krapštuku, kad suktinukas neišsiskleistų. Taip pat suvyniokite slyvas ir į kitas mėsos juosteles. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite šlakelį aliejaus ir sudėkite paruoštus suktinukus. Apkepkite juos ant didelės ugnies, kad apskrustų. Po to suktinukus sudėkite į troškintuvę, įpilkite šlakelį vandens, supilkite grietinėlę ir įdėkite kelis šaukštelius garstyčių (pagal skonį), įberkite garstyčių sėklų, druskos ir pipirų. Troškinkite suktinukus ant mažos ugnies apie 30-40 minučių. Kol suktinukai troškinasi, išvirkite bulves ir pasigaminkite mėgstamas daržovių salotas.

Autorius: Liubaska

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • šiek tiek čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek garstyčių
  • 50 gramų slyvų (džiovintos)
  • 300 gramų kiaulienos
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek garstyčių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustykite kiaulieną kepsnio dydžio gabaliukais ir išmuškite. Po to taip paruoštą mėsą supjaustykite juostelėmis. Pabarstykite kiekvieną gabaliuką druska, pipirais ir čiobreliais iš vienos pusės ir druska, pipirais ir bazilikais iš kitos pusės. Paimkite vieną džiovintą slyvą ir suvyniokite ją į paruoštą mėsos juostelę ir persmeikite dantų krapštuku, kad suktinukas neišsiskleistų. Taip pat suvyniokite slyvas ir į kitas mėsos juosteles. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite šlakelį aliejaus ir sudėkite paruoštus suktinukus. Apkepkite juos ant didelės ugnies, kad apskrustų. Po to suktinukus sudėkite į troškintuvę, įpilkite šlakelį vandens, supilkite grietinėlę ir įdėkite kelis šaukštelius garstyčių (pagal skonį), įberkite garstyčių sėklų, druskos ir pipirų. Troškinkite suktinukus ant mažos ugnies apie 30-40 minučių. Kol suktinukai troškinasi, išvirkite bulves ir pasigaminkite mėgstamas daržovių salotas.

Autorius: Liubaska

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų