INGREDIENTAI:
  -   6   česnakų 
  -   šiek tiek   petražolių (smulkintas, šviežias) 
  -   3 vienetai   svogūnų 
  -   2 kilogramai   kiaulienos (šonkauliai) 
  -   4 valgomieji šaukštai   majonezo 
  -   šiek tiek   prieskonių (druska, pipirai, raudonėlis, bazilikai) 
  
   Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Šonkaulius supjaustome didesniais gabalais.
 
 Sumaišome pomidorų padažą, majonezą, smulkintą česnaką, pjaustytą svogūną ir prieskonius.
 
 Į masę dedame šonkauliukus ir marinuojame per nakt.
 
 Kepame grilyje apie 30 minučių.
 
 Rekomenduoju :)   
    Autorius: Petras 
     REKLAMA