Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
- 2 vienetai svogūnų
- 1.5 kilogramo kiaulienos
- 0.5 litro pomidorų sulčių
- 1 valgomasis šaukštas druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pasiruošiame mėsą:
pirmiausiai supjaustome nugarinę ar sprandinę gabaliukais (maždaug degtukų dėžutės dydžio).
Išmaišome mėsą su druska ir pipirais, sudedame svogūnų žiedus ir užpilame sultimis.
Marinuojame apie 2 paras. Jei nepamiršite, karts nuo karto mėsą pamaišykite.
Kepkite ant žarijų.
SKANAUS
INGREDIENTAI:
- 1.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
- 2 vienetai svogūnų
- 1.5 kilogramo kiaulienos
- 0.5 litro pomidorų sulčių
- 1 valgomasis šaukštas druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pasiruošiame mėsą:
pirmiausiai supjaustome nugarinę ar sprandinę gabaliukais (maždaug degtukų dėžutės dydžio).
Išmaišome mėsą su druska ir pipirais, sudedame svogūnų žiedus ir užpilame sultimis.
Marinuojame apie 2 paras. Jei nepamiršite, karts nuo karto mėsą pamaišykite.
Kepkite ant žarijų.
SKANAUS
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą