• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulienos
  • 6 skiltelės česnakų
  • šiek tiek druskos
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kario
  • 6 vienetai gvazdikėlių
  • 3 vienetai laurų lapų
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kalendrų
  • 3 arbatiniai šaukšteliai paprikų (aitrioji, džiovinta)
  • 150 mililitrų vandens

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulienos
  • 6 skiltelės česnakų
  • šiek tiek druskos
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kario
  • 6 vienetai gvazdikėlių
  • 3 vienetai laurų lapų
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kalendrų
  • 3 arbatiniai šaukšteliai paprikų (aitrioji, džiovinta)
  • 150 mililitrų vandens

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Česnakus nulupti ir smulkiai supjaustyti, bet nespausti. Mėsą supjaustyti stambiais kubeliais. Kario prieskonius ištirpinti vandenyje.
  2. Į keptuvę pilti aliejaus, pakepinti česnakus apie 3 minutes, pridėti kiaulienos. Pagardinti druska bei pipirais. Dar po 15 minučių pridėti gvazdikų, lauro lapų, kalendros sėklų ir apibarstyti aitriąja paprika. Likus kepti 10 minučių pridėti kario prieskonius, ištirpintus vandenyje.
  3. Patiekti su virtais ryžiais. Labai skanu ryžius apipilti padažu, kuris atsirado, kepant kiaulieną.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų