• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas česnakų (skiltelė)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 800 gramų kiaulienos
  • 1.5 valgomojo šaukšto taukų (riebalų)
  • 2.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustyta mėsa pavoliojama miltuose su druska, apkepinama riebaluose ir sudedama į troškintuvą. Pridedama supjaustytų svogūnų, apšlakstoma vandeniu ir troškinama uždengus ant mažos ugnies. Baigiant troškinti suberiami prieskoniai ir likę miltai, išmaišyti vandenyje. Tinka su virtomis bulvėmis ar makaronais, taip pat salotomis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų